“Tots els dirigents del procés tenen piscina”

El cap de llista de Suport Civil Català per Lleida, Ramon Carner, ha explicat en una entrevista al canal de youtube de Xavier Rius, que “tots els dirigents del procés tenen piscina”. “No poden tornar a presentar-se els mateixos que no van fer res i que han fet que Catalunya retrocedeixi anys en les seves aspiracions nacionals”, ha considerat. Carner regala una bossa de patates on es pot llegir “prou polítics patates, vota Ramon Carner”.

“Els deu anys del procés han estat una pèrdua de temps perquè realment no s’ha aconseguit cap resultat. Nosaltres som empresaris. I en una empresa quan tu tens un directiu que no compleix els seus objectius després de dos o tres anys s’ha de acomiadar”, ha comparat. Carner ha manifestat que “els dirigents del procés haurien d’estar a casa amb els seus fills”.

D’altra banda, ha assenyalat que “volem buidar moltes cadires de Parlament i posar a autònoms i pencaires”. “Algun dia arribarà la independència, en aquest moment creiem que hi ha altres urgències. Primer els autònoms i la base productiva de Catalunya”, ha afegit.

“Sóc un català que vol el millor per a Catalunya, perquè els independentistes que hi ha ara no són del meu estil. Són falsos i no pencaires”, ha indicat, a més de remarcar que “ara l’important és salvar l’economia catalana”.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *