Torrent aposta per enfortir les relacions amb el País Valencià

Rate this post

El president del Parlament, Roger Torrent, ha apostat per enfortir les relacions amb el País Valencià durant les seva visita a les Corts Valencianes, on ha estat rebut pel seu president, Enric Morera, i el president del Consell Regional de Sardenya, Gianfranco Ganau. Torrent, que participa aquest cap de setmana al congrés “La veu del Regne. 600 anys de la Generalitat Valenciana”, ha recordat que els dos territoris tenen “un passat” que els “agermana”, i una relació política que és “un projecte de futur”. “A banda i banda del Maestrat hem de mirar-nos més, parlar més i reconèixer-nos mútuament més”, ha dit.

Així mateix, el president ha recordat que “la democràcia està en evolució constant i ens toca a tots defensar-la”, i ha finalitzat tot dient: “que cada país serà el que voldran els seus ciutadans. Això és la democràcia”.

El president ha signat el llibre d’honor de les Corts, ha obsequiat a Morera amb una senyera feta a mà i ha visitat l’hemicicle. Posteriorment, ha participat a la presentació de la col·lecció “Acta Curiarum. Regni Sardiniae”, juntament amb Morera i Ganau. 

Torrent és aquest cap de setmana al País Valencià per participar al congrés internacional i assistir a l’acte de lliurament dels Premis Octubre, al Palau de l’Exposició de València, on intervindrà juntament amb Morera. Aquest diumenge, el president del Parlament intervindrà també a la sessió de clausura del congrés internacional, que es durà a terme al Castell de Santa Bàrbara, a Alacant.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »