Torra i Puigdemont celebren el cop judicial a Llarena

Rate this post

Els presidents Quim Torra i Carles Puigdemont han celebrat la decisió de la justícia belga d’anul·lar l’euroordre emesa pel jutge Pablo Llarena referent als consellers en exili Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig. Tant Torra com Puigdemont han volgut mostrar la seva satisfacció per la decisió del jutge de Bèlgica, que davant dels defectes de forma de la notificació, ha decidit donar-la per no vàlida.

Si aquest matí han estat els mateixos consellers afectats els que han expressat la seva alegria pel cop judicial, a aquests l’ha seguit el president Quim Torra, que en un missatge a través de Twitter s’ha col·locat al costat dels consellers en un to molt afectiu. “Quines ganes d’abraçar-vos“, ha afirmat el president investit, que s’ha mostrat esperançat que finalment es farà “justícia” a tots els països europeus, incloent Espanya.

Per la seva part, el president en l’exili, Carles Puigdemont, en un missatge més breu, ha qualificat la decisió de “bona notícia de Bèlgica“. A més, també ha exposat la seva confiança a la Unió Europea i en l’aplicació del dret a Europa, considerant que en l’àmbit europeu es “garanteix el dret a un judici just”.

Qui també ha volgut enviar unes paraules afectives ha estat el president del Parlament, Roger Torrent, ha assegurat per la seva part que queda “la falsedat de les acusacions” contra els consellers exiliats a Bèlgica. “Enhorabona Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig”, ha conclòs Torrent.

Anar a la font
Albert Acín

Powered by WPeMatico

Translate »