Torra i Aragonès compareixen junts després de les darreres batusses

El president de la Generalitat, Quim Torra, i el vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, compareixeran aquest migdia, després de la reunió del Consell Executiu, per explicar l’estratègia “Catalunya 2022” que avui aprova el Govern.

La compareixença es produeix després de l’enèsima batussa entre Junts per Catalunya i Esquerra, socis de govern, arran de l’abstenció dels republicans, acordada entre Aragonès i Pedro Sánchez, a la pròrroga de l’estat d’alarma.

Aquesta decisió va provocar que Torra filtrés a TV3 que “no se sent vinculat per l’acord d’un partit com ERC amb el PSOE”. A més, ha traslladat al vicepresident Pere Aragonès, que “no entén” com el número dos del Govern “contribueix a allargar la situació que ens impedeix” recuperar les competències.

“Per respecte a la institució que represento i en defensa de les competències de totes les Conselleries del Govern, i en especial de la de Salut, no puc acceptar la pròrroga de l’estat de l’alarma que precisament les anul·la i centralitza”, va anunciar a Twitter abans de la reunió de presidents.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: