Torra es queda amb la confrontació de l’entrevista a Rovira… i Junqueras amb el diàleg

“Confrontació” i “diàleg” són les paraules que més debat han generat a les files independentistes en els últims dies. Fins al punt que ahir la portaveu del Govern, Meritxell Budó, en la roda de premsa després de la reunió del Consell Executiu, va intentar la síntesi asseverant que ambdós conceptes són “compatibles”. Dies abans, el president de la Generalitat, Quim Torra, havia expressat a Prada de Conflent que “només queda” la confrontació per avançar en el Procés, mentre que el líder d’ERC, Oriol Junqueras, tan sols un dia abans, havia expressat en una entrevista que la “solució només passa pel diàleg”. 

Aquest dimecres, arran de l’entrevista de l’ACN a la secretària general d’Esquerra, Marta Rovira, s’ha tornat a evidenciar que ambdós dirigents posen l’accent en qüestions diferents. El cap d’executiu, Quim Torra, ha compartit les declaracions de la dirigent republicana a les xarxes socials: “Som en un conflicte polític i això implica confrontació, encara que mai sigui volguda”. El mateix 

Rovira: “Som en un conflicte polític i això implica confrontació, encara que mai sigui volguda” https://t.co/hSsp9gMYJ4

— Quim Torra i Pla (@QuimTorraiPla) August 28, 2019

Alhora, Junqueras, compartint el mateix enllaç, ha volgut remarcar una altra part d’aquesta entrevista. “No deixarem escapar mai la bandera del diàleg i la negociació”, ha ressaltat el líder d’ERC sobre les declaracions de la seva secretària general. 

Marta Rovira: “No deixarem escapar mai la bandera del diàleg i la negociació.” https://t.co/QGY3i5OLhw

— Oriol Junqueras 🎗️ (@junqueras) August 28, 2019

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: