Torra anuncia un dejuni de 48h en solidaritat amb els presos

Rate this post

El president Quim Torra farà un dejuni de 48 hores en els pròxims dies. Fonts presidencials han explicat que Torra se solidaritzarà a títol personal amb els presos en vaga de fam mitjançant un dejuni de dos dies.

Tot i que encara no hi ha data fixada, les mateixes fonts apunten que serà abans del 21 de desembre, ja que volen emmarcar l’acció dins dels primers vint dies de la vaga de fam iniciada per Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn. Sànchez i Turull van començar la vaga dissabte passat mentre que Rull i Forn s’hi van afegir dimarts.

Torra ha anunciat aquesta iniciativa pocs minuts després que acabés el dejuni i tancada de 24 hores al convent dels Caputxins de Sarrià. En aquesta iniciativa hi han participat membres del Govern i diputats de JxCat, ERC i la CUP com la consellera de la Presidència Elsa Artadi, la consellera de Cultura, Laura Borràs, el conseller Damià Calvet i els diputats Toni Morral, Carles Riera (CUP), Francesc Ten, Gemma Geis i  Francesc de Dalmases. També hi havia els portaveus de JxCat Eduard Pujol i Albert Batet, Anna Geli, Ruben Wagensberg (ERC), Marc Solsona, Sergi Sabrià (ERC), Irene Fornosa (ERC), Anna Tarres, Aurora Madaula, Lluís Font i Francesc Ten. L’advocat Jaume Alonso-Cuevillas es va sumar al dejuni. 

Seguirà ampliació

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »