Tornen a carregar contra TV3 a ‘El Hormiguero’: “Manipula el poble”

Rate this post

Miguel Ángel Revilla i Pablo Motos formen una parella televisiva molt atractiva per a l’audiència. Cada vegada que convida el president de Cantàbria a plató, els teleespectadors es bolquen a seguir tot el que té a dir… Sembla una fórmula matemàtica i és que aquest dimarts ha tornat a fer un boníssim 15,1% de share a Espanya.

A Catalunya sembla que el seu discurs comença a cansar, ja que s’ha quedat en un 8,7%. Però aquesta baixada potser és deguda a les dures paraules que ha dedicat al procés independentista. L’últim atac? Cap a TV3.

Revilla ha volgut deixar clar que no creu que la figura de Quim Torra solucioni res, més aviat tot el contrari: “Jo encara tinc una enorme esperança en el poble català, en el poble. I mira que estan molt manipulats, molt influenciats per una televisió molt sectària que els ha anat menjant el cap”.

revilla 3 antena 3

Antena 3

Pablo Motos li ha rigut totes les gràcies com sempre i ha ficat encara més llenya al foc quan ha assegurat que li sembla que la situació no se solucionarà pas. Davant d’això, Revilla s’animava: “Hi ha raons perquè els catalans estiguin cabrejats. Però atenció, perquè ara ha arribat Pedro Sánchez i vinga, a parlar. I l’actitud dels catalans és la mateixa! No valoren que Pedro els hagi rebut, hagi creat una comissió mixta per parlar-ne. Ells segueixen pensant que o independència o res”.

I és que el president creu que el problema és greu: “Aquests senyors de Catalunya estan jugant amb foc, i no m’estranyaria que d’aquí 2 o 3 mesos tornessin a aplicar el 155. I anirien més enllà… Jo apel·lo a la sensatesa del poble català, haurien d’estar encantats amb algunes modificacions”. 

revilla antena 3

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Antena 3

Recordem que fa només un parell de mesos també va aprofitar la seva intervenció a El Hormiguero per criticar una televisió. Però llavors no va ser la catalana l’afectada, sinó TVE. Creu que l’única solució que té passa per una intervenció que faci que hi hagi més pluralitat. Serviran d’alguna cosa les seves queixes?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »