Torna la catifa vermella dels vestits estrafolaris: la gala MET

Rate this post

Les catifes vermelles són sempre un esdeveniment destacat a l’agenda de les celebrities d’arreu, però la gala MET va encara més enllà. El Metropolitan de Nova York s’ha vestit de gala de nou per rebre els actors i actrius més mediàtics d’aquests últims anys, disputant-se ferotgement el títol de vestit més estrafolari.

Àngels o dimonis? Aquest sembla haver estat el lema d’enguany, escollint tots uns dissenys dignes d’anàlisi. Les reminiscències a les processons han estat ben presents, amb ales d’àngel i corones extragrans. La moda sembla quedar en un segon pla, brillant totes però en el mal sentit de la paraula.

Una de les més espectaculars sempre és Katy Perry. La cantant és coneguda per l’excentricitat que segueix sempre a l’hora d’escollir vestuari i en una gala que crida a fer-ho s’ha sentit com a casa. En aquesta ocasió ha optat per un vestit d’angeleta, amb unes ales enormes de plomes i un disseny en daurat. Tot, acompanyat d’unes botes altes del mateix to cridaner i el cabell en ros platí.

KATY PERRY MET EFE

Però com començar a parlar d’aquesta desfilada de famoses sense citar Rihanna? El seu vestit de l’any passat va convertir-se en meme en pocs segons i molts esperaven ansiosos l’elecció amb la qual sorprendria ara. Doncs bé, ha optat per un conjunt gairebé papal, una clara picada d’ullet al Papa Francesc. Que li ha robat la mitra? El minivestit d’escot cor i la capa de la mateixa textura i estampat en blanc i negre no tenen tampoc pèrdua.

Rihanna gala MET EFE

Però per estil que recorda a processó, el de Sarah Jessica Parker. L’actriu de Sexo en Nueva York ha lluït un Dolce&Gabanna espectacular, un vestit en daurat amb grans muscleres, cors brodats i un pas de Setmana Santa al cap. Això sí, la flor al cabell no ha faltat. Un altre accessori al cap que ha deixat tothom amb la boca oberta ha estat la corona de Madonna. L’excèntrica cantant ha optat, per la seva banda, per un Gaultier en negre d’estil medieval, amb una cotilla i un vol de seda que quedaven en segon pla enlluernat per una tètrica rosa negra que duia al a mà.

SARAH JESSICA PARKER MET EFE

MADONNA MET EFE

Però i Lily Colins? La jove actriu també ha deixat amb un pam de nas. Ella s’ha decantat pels convents, duent un vestit negre que recordava a l’estil clàssic dels hàbits. El maquillatge anava un pas més enllà, simulant unes llàgrimes en les quals no t’hi fixes abans que en la gran corona que duia al cap.

LILY COLINS MET EFE

El vermell ha estat el color que havien d’escollir aquelles actrius que preferien arriscar-se i apostar per un look digne d’infern. Blake Lively i les escales del MET són sinònims des que es fes famosa gràcies al seu paper de pija a la mítica Gossip Girl. Són incomptables els plans malèfics que va organitzar amb la seva amiga íntima Blair Waldorf a aquelles escales, però ara ha posat sense ella. El seu vestit ha estat dels més elaborats de tota la gala, arribant amb un disseny enorme amb una cua immensa. El Versace que ha escollit ha estat dels més aclamats, amb una part de dalt en daurat i una cua en vermell granat i un brodat també en to or. La corona ha estat l’accessori perfecte.  

BLAKE LIVELY MET EFE

També de vermell ha anat Nicky Minaj, una de les cantants més polèmiques. Les joies que ha dut han cridat molt l’atenció, amb una corona en negre i vermell i una bergantella extravagant. El vestit? Amb un escot molt exagerat i una obertura lateral que deixava al descobert la seva cama. La capa l’ha dut en un to una mica més fosca, duent-la com un xal i fent gala de sandàlies de moda amb la tendència del pèl.

NICKI MINAJ MET EFE

Però el daurat ha estat el to amb més presència a la catifa vermella. Irina Shayk o Kim Kardashian han optat també per deixar-se veure amb un vestit així. El de l’ex de Cristino Ronaldo ha estat dels més macos i ‘normals’, compost per un gran escot en v en un cos de lluentons i una faldilla amb un teixit que simulava les onades de les plomes i que donava protagonisme a la seva llarga cama amb una oberta lateral. I les sandàlies? Clàssiques en daurat.

La sempre polèmica Kardashian ha protagonitzat un dels looks més sensuals. Amb un escot que pràcticament deixava al descobert els seus pits, el disseny marcava moltíssim la cintura, fent gala de grans malucs i amb dues creus brodades a la tela.

IRINA SHAYK MET EFE

KIM KARDASHIAN MET EFE

Sembla que la gala del MET d’enguany ha seguit la seva tònica estrafolària que ha adquirit en aquests últims anys. Àngel o dimoni? Per què us decanteu?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »