Torna Cuní: farà el matinal de 5 hores a la Cadena SER en català

Rate this post

Aquí, amb Josep Cuní, cada dia de 7 a 12 a la Cadena SER en desconnexió a Catalunya. Aquest és el retorn del periodista català a l’actualitat després de 8 al dia. Només un any sense programa diari, com ha recordat ell mateix en una entrevista amb Mònica Terribas a Catalunya Ràdio: “Durant un any no he fet programa diari i en certs moments ho he celebrat , per no anar allargassant tot el que passava”. Es farà en una sèrie de freqüències de la SER a tot Catalunya i Andorra, per on emetia Ona Catalana, i que ara tenia infrautilitzades. Són 19 freqüències que permetran escoltar Cuní arreu. Pregunta àcida de Terribas “El Grup Godó, que té el 20% de la Ser, hi està d’acord a que tu, un extreballador de Godó, li faci la competència a RAC1? Resposta: “Això pregunta-li al Grup Godó”.  No només farà la competència a Terribas o a Basté sinó a la mateixa Cadena SER: “Es faran la competència a ells mateixos, chapeau, enhorabona”, reconeix Cuní.

cuni escapa5

Heu fitxat Puyal? “No ho sé, però seria el retorn a casa seva”. Terribas arrufava el nas. Cuní diu “Intueixoi el que faré” a partoir del 15 d’octubre. No confessa els col·laboradors però convida Terribas a ser-hi. Preguntat per 8tv diu “Hi ha lloc per a una TV privada potent si es vol fer una TV privada potent”. La SER va ser la primera a anar a buscar Cuní quan va plegar de 8tv. Ha passat un any reflexionant i fent programes per Mediaset. Des de primavera està negociant amb la ràdio de PRISA. Sobre si conecten amb Catalunya des de l’emissora, Cuní diu “Ràdio Barcelona ha de tornar a ser una referència” i “Les circumstàncies que es viuen a Catalunya defineixen uns consums diferents i fan una aposta per adaptar-s’hi”. I remata “Quants més serem, més riurem”.

josep cuni a la Ser @MaspiDIAL

Després d’anys a TV3 i 8tv fent programes d’èxit, a Els matins o 8 al dia (8 i 6 anys respectivament) Cuní torna a la ràdio, on va començar la seva carrera. En un mes, des dels estudis del carrer Casp, torna el referent de la ràdio en català, Josep Cuní.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »