Torna a esclatar la guerra entre Márquez i Rossi

Rate this post

El millor pilot de la història i el qui vol prendre-li el lloc, és a dir, Valentino Rossi i Marc Márquez, han tornat a xocar. Dins i fora la pista topen dos dels millors pilots de sempre en una guerra que s’obre, es refreda i es torna a obrir.

L’últim capítol ha estat aquest cap de setmana en una nova maniobra agressiva del pilot català. Márquez ha volgut passar per on no es podia i l’italià ha perdut totes les opcions a puntuar al GP de l’Argentina.

Márquez, veient que havia tingut un greu error durant la competició i que havia fallat, ha anat després de la cursa a demanar disculpes personalment a Rossi. Però sembla que no tots estaven d’acord en acceptar les explicacions.

Si Márquez s’ha passat la ratlla sobre la pista, Rossi ho ha fet fora d’ella. Davant dels micròfons s’ha deixat anar: “Márquez no té respecte pels seus rivals. Sempre et dona de ple. Tinc por d’estar amb ell en pista. A mi no em tracta com la resta, em tracta pitjor. Espero que estigui lluny de mi, que no em miri a la cara”.

Una guerra que es torna a obrir després d’haver-se refredat. L’agressivitat de Márquez fascina a alguns, però posa dels nervis a d’altres. Els capítols Márquez-Rossi segur que no acabaran aquí.

Anar a la font
Bernat Aguilar

Powered by WPeMatico

Translate »