Toni Soler verbalitza la definició més demolidora que s’ha fet sobre Rivera

La penúltima imatge que tenim d'Albert Rivera la vam veure dissabte a La Sexta Noche. Un rictus tèrbol, un somriure mesquí quan li van posar les imatges d'una reportera amb casc que es va topar amb senyores grans assegudes a la Plaça d'Urquinaona de Barcelona per aturar els violents i sense un mínim de decència els va deixar anar: "Usted no parece violenta, pero nunca se sabe". Albert Rivera riu. La senyora, però, demostra més dignitat que ell i la periodista i li deixa anar: "Como vosotros, que podéis ser violentos pero de otra manera".

rivera senyoa la sexta

La Sexta

Això dissabte. L'endemà, el líder taronja i els seus adlàters, amb Inés Arrimadas i Lorena Roldán més papistes que el Papa, van anar a fer un dels seus habituals paperots. Plaça Sant Jaume de Barcelona. Convocatòria-míting a favor de la unitat d'Espanya. 1.700 assistents i escaig segons la Guàrdia Urbana. Una arenga irada de les seves, salpebrada amb desitjos de grandesa, 155 i bla, bla, bla: "Yo no quiero ser presidente para tener un helicóptero o dormir en La Moncloa. Yo quiero ser presidente del Gobierno para defenderos a todos, proteger a las familias españolas y meter en la prisión a los que intenten romper este país". Si fos per ell, faria construir una presó a cada cantonada.

rivera sant jaume 2

El posat de Rivera, i sobretot, el missatge que transmet, ha recordat Toni Soler un perfil molt determinat de persona. El presentador de l'Està passant no és la primera vegada, ni serà l'última, que analitza i atonyina el president de Ciutadans quan fa una de les seves habituals boutades, però probablement el de Badalona hagi sentenciat més rotundament que mai el polític. Després de veure el seu bany de multituds, Soler ha escrit les 5 paraules més demolidores que es recorden sobre qui i com és Rivera, i sobretot, qui i com podria arribar a ser. Un comentari que ha rebut un allau de respostes per part de la xarxa:

 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: