Toñi Moreno, bloquejada quan li pregunten: “T’agraden les dones?”

Rate this post

“Ya estoy viendo el titular: Laura Pausini saca del armario a Toñi Moreno… Pero no me importa”. Amb aquesta frase la presentadora de Viva la vida resumia l’espontània escena que es va viure al programa de Telecinco durant l’entrevista a la cantant italiana.

La presentadora ja ha deixat clar en més d’una ocasió que no tolerarà que ningú parli de la seva orientació sexual. De fet, en una entrevista a El Español fins i tot va assegurar que “Hablar de la orientación sexual de una persona es algo ilegal, es como hablar de mi orientación sexual, no lo voy a permitir. Es ilegal. La Constitución afirma que todo el mundo tiene derecho a tener su vida privada y no tener necesidad de contarla”. No sabem si hores d’ara Laura Pausini està als jutjats. Però ahir va ser la causant d’un moment que va deixar perplexa a Moreno. Per un moment, el safareig que fa en el seu programa es va girar en contra seva.

toñi i pausini3

Telecinco

Mentre berenaven durant la tarda de diumenge, la presentadora li va reconèixer a Pausini que li agradaria cantar com ella. Però no va ser l’única confessió: “Me encantaría ser madre y no lo soy. Tienes todo lo que yo quiero. El marido te lo puedes quedar”. I la italiana, que acostuma a dir el que li passa pel cap sense embuts, li pregunta: “¿Te gustan las mujeres?”. Les àvies que hi havia entre el públic es van ennuegar amb les pastetes del cátering. Moreno queda descol·locada, no sabia cap a on mirar, i davant el rum-rum i els aplaudiments del públic, surt per la tangent: “Voy a salir… voy a salir de este entuerto… No me gustan las mujeres, me gustas tú”, afirmava Moreno amb la cara vermella. Tant, que va necessitar agafar aire, aixecar-se i donar una volta pel plató. La pròpia Pausini n’era conscient i la segueix preocupada: “Perdona, ¿te ha ‘embarazado’ que te lo preguntara?, he hecho mal… me imagino que me equivoqué”. Pots veure el moment clicant a la imatge.

toñi i pausini2

Telecinco

A Toñi Moreno no li agrada parlar de la seva vida privada ni de les orientacions sexuals de cadascú. Ja li va agradar poc que es parlés d’ella quan alguns paparazzi la van enxampar entrant a una clínica de fertilització. Però ahir va sucumbir davant Pausini mentre de fons sonava l’últim single de la italiana amb un simbòlic títol: Nadie ha dicho. El disc, per cert, és titula Hazte sentirNo sabem si Moreno es decantarà més per fer-se sentir o perquè ningú digui res sobre el que li agrada o li deixa d’agradar. Curiosament, el dia abans va passar pel sofà del seu programa una companya de cadena, Sandra Barneda, amb qui van parlar obertament de la seva relació amb Nagore Robles.

barneda viva la vida

Telecinco

De fet, la presentadora de Conexión Honduras, parlant de la normalitat amb la que ella porta estar sortint amb una col·laboradora del seu programa, li va comentar a la pròpia Moreno: “Yo no sé si te ha pasado a tí, pero cuando cumples los 40, algo cambia. Dices, mira, ya no me voy a callar según qué cosas, no me voy a esconder, disfruta la vida…”. Disfruta la vida. O Viva la vida. Moreno somreia i deia: “Sí, señora”. Va ser l’avantsala al que viuria l’endemà quan Pausini li va fer pujar els colors.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »