Toñi Moreno, a punt d’entrevistar la reina Sofia?

Rate this post

Toñi Moreno està d’enhorabona. La seva carrera professional està vivint un moment molt i molt dolç, a punt de celebrar aquest cap de setmana el primer any del seu programa Viva la vida. L’èxit que ha aconseguit aquesta nova aposta de Telecinco ha estat una sorpresa, convertint-se en la presentadora revelació de la temporada.

És per això que aquests dies està parlant amb diversos mitjans per fer promoció de l’especial que estan preparant, sincerant-se i obrint-se més que mai. En aquest sentit, ha volgut agrair a la cadena haver-li donat a ella la franja que ocupava María Teresa Campos: “Aquesta oportunitat va aparèixer quan ja no creia en mi mateixa”.  

De Canal Sur, a Mediaset. Un gran canvi que l’ha col·locat al centre de la diana mediàtica i ha ajudat a que acabi de fer-se un nom. La tarda dels cap de setmana és seva, ocupant cada vegada més hores repassant l’actualitat del món del cor.

No pot estar més contenta, però encara no ho té tot fet. Així ho ha assegurat a Ecoteuve, dient que li falten molts famosos a entrevistar: “Em moriria per entrevistar Sabina, Serrat o la reina Sofía”.

Moreno és una fidel seguidora de l’emèrita i així ho va demostrar quan va esclatar la polèmica amb la reina Letícia en menysprear-la en públic. Tothom va posicionar-se, arribant el conflicte a tal extrem que una marca de roba mallorquina va dissenyar una samarreta per cada bàndol. I la presentadora va decidir publicar una fotografia amb Sofia per evidenciar que està al seu favor.

 

A post shared by Toñi Moreno (@tmoreno73) on

Un dels seus somnis professionals, de fet, és entrevistar-la. I estaria fent tot el possible per aconseguir-ho. Com? Escrivint-li un munt de peticions: “Ja no puc enviar-li més cartes”. Considera que la trajectòria de Sofia crida més a una entrevista que no pas Letícia, preferint-la a ella perquè és una persona amb una vida “apassionant”. Ara bé, de ben segur que no diria que no a una conversa amb l’actual monarca.

Acceptarà la reina emèrita aquesta proposició? La veurem confessant quelcom a la nova presentadora estrella de la cadena?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »