Toni Cruanyes s’acomiada així de Laura Rosel

Rate this post

Han hagut de passar tres dies perquè la Laura Rosel trenqués el seu silenci després de fer-se públic que l’acomiadaven del ‘FAQS’. L’expresentadora del programa de les nits dels dissabtes a TV3 parla del ‘Preguntes freqüents’ com “l’aventura més excitant, estimulant, a estones delirant i també dolorosa”, agraeix l’escalf dels espectadors i desitja molta sort a la Cristina Puig.

laura rosel faqs

TV3

En saber que la feien fora, els seus companys de programa van trigar ben poc a enviar-li els seus missatges de suport. La Pilar Rahola o en Quico Sallés, entre d’altres, han volgut fer costat a una Laura Rosel molt trista i que “no s’esperava” que la deixessin sense feina de la nit al dia.

rahola rosel riuen

TV3

Ara és un altre company de TV3 qui s’acomiada d’ella a les xarxes socials. Toni Cruanyes s’afegeix a l’agraïment que han mostrat fins ara altres periodistes i defineix Rosel com una professional “elegant sempre en les paraules i els fets”.

El presentador del ‘Telenotícies’ acaba amb un #finsaviat que podria fer pensar que Laura Rosel tornarà aviat a TV3. És possible que la direcció de la televisió pública catalana posi la periodista a presentar un altre programa?

Anar a la font
David Gorman

Powered by WPeMatico

Translate »