The National se’n riu de la vicepresidenta espanyola Calvo

Rate this post

“La vicepresidenta espanyola nega que el referèndum acordat escocés tingués lloc”. Aquest és el titular que el diari escocés The National ha escollit per un article després que la vicepresidenta espanyola, Carmen Calvo, digués en una entrevista a RAC 1 que el referèndum escocés “es va fer només perquè l’exprimer ministre britànic David Cameron perdés el control de la situació”.

Concretament, Calvo va dir que “La cosa és que l’autodeterminació no es reconeix en cap democràcia … Bé a Escòcia no hi va haver un referèndum acordat”. A més a més, la vicepresidenta va afegir que “No hi ha res més democràtic que acceptar una norma i que ningú la trenqui”.

The National es fa ressò dels comentaris de Calvo i assegura que van ser “ridiculitzats a les xarxes”, d’aquesta manera, destaca una piulada del president Quim Torra on adjunta a la vicepresidenta el document pel qual el Regne Unit i Escòcia van acordar un referèndum d’independència. 

Finalment, el rotatiu escocés, subratlla que l’acord sobre el referèndum va ser signat per David Cameron, Alex SalmondMichael Moore i Nicola Sturgeon.

Anar a la font
Alba Solé

Powered by WPeMatico

Translate »