Tévez destapa la principal diferència entre Messi i Cristiano

Rate this post

Carlos Tévez és un dels pocs futbolistes que ha jugat al costat de Leo Messi (Selecció Argentina) i Cristiano Ronaldo (Manchester United). L’actual davanter de Boca Juniors ha destapat, en el marc d’una xerrada amb un grup de joves, la principal diferència entre el davanter argentí i portuguès: el talent natural.

“A Messi no el veia al gimnàs, per exemple. Tampoc el veia entrenar com aturar la pilota o treure’s cinc jugadors de sobre. Messi ho fa natural. Abans no xutava tirs lliures. Avui te’ls clava a l’angle”, assegura Tévez amb un micròfon a la mà. “El que em passava amb Cristiano, i que totes les dones segurament veuen, és que està tot el dia al gimnàs. És una obsessió. Entrenàvem a les nou del matí, tu arribaves a les vuit i el boig estava per allà. Arribaves a les set i mitja… i ell ja hi era!”, continua.

“A Lionel el veia tot el dia amb la pilota i a Cristiano el veia xutant tirs lliures”, puntualitza un Tévez que defineix les diferències entre els dos jugadors amb una frase categòrica: “Cristiano es prepara per a ser el millor i a Leo li surt natural, és quelcom seu. Aquesta és la gran diferència. Messi juga a un altre esport. Ell fa el que vol i quan vol. Va a un altre ritme”.

L’inici de temporada dels futbolistes que s’han repartit la Pilota d’Or des del 2007 ha estat gairebé antagònic. Ronaldo encara espera estrenar-se amb la Juventus de Torí després de tres partits de Lliga. En canvi, Messi ja ha fet quatre gols en les mateixes jornades.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »