Terroristes de Ripoll amenacen en català els Mossos d’Esquadra

El judici dels atemptats del 17-A, que ha començat avui a Audiència Nacional, ha mostrat uns vídeos dels membres de la cèl·lula preparant explosius, on barregen l’àrab, el castellà i el català, que el fan servir per amenaçar els Mossos d’Esquadra.

Les imatges, enregistrades per Houli, mostren Hichamy –abatut a l’atemptat a Cambrils–, Youssef Aalla –mort a l’explosió d’Alcanar– i Younes Abouyaaqoub –conductor de la furgoneta a l’atemptat a la Rambla i abatut a Subirats– manipulant uns cinturons d’explosius.

“Us penedireu d’haver nascut. Sobretot vosaltres Mossos d’Esquadra. Malparits, cabrons. Us esteu cardant en un berenjenal que no sabeu on us poseu”, expressa Hichamy en català. Abouyaaqoub, per la seva banda, assegura que “el musulmà té la dignitat i la força amb el poder de Déu” i afegeix que “ens han escollit entre milions d’homes per portar-vos sang. Al·là ens ha promès el paradís i a vosaltres l’infern”.

Hichamy afirma en un altre vídeo que “amb els vostres diners ens preparem per matar-vos. El problema el teniu vosaltres, no nosaltres. Cada gram d’aquest ferro es posarà dins dels vostres caps o dels caps dels vostres fills o dels de les vostres dones”.

En un altre vídeo Abouyaaqoub, amb un cinturó d’explosius al davant, diu: “Això, germans, no costa gens de fer. Només falta tenir fe en Al·là i tenir un odi exagerat. El pressupost no supera els 15 o els 20 euros”. “I fa molt de mal”, afegeix Houli.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: