Terelu enganxada al tabac pocs dies abans de fer-se una doble mastectomia

Rate this post

Terelu Campos va deixar tothom amb el cor en un puny quan va anunciar que li havien diagnosticat un segon càncer de pit. Sis anys després de patir-ne un, es veia obligada a tornar a sotmetre’s a una operació i un tractament invasiu. A les entrevistes que ha concedit des de llavors s’ha mostrat d’allò més enfonsada: “Em costa la vida dormir. Jo vivia sense por fins fa molt poc, però ara sé què és la por de veritat”.

La intervenció va anar bé i de mica en mica va recuperant-se. Això no ha impedit, per això, que hagi decidit tornar a passar per quiròfan per eliminar riscos. Aquest dimecres ha confirmat a Sálvame que es realitzarà una doble mastectomia, extirpant-se els dos pits aquest dissabte.

TERELU CAMPOS PLORANT SALVAME

Trigaran 10 hores a fer-li i haurà d’estar ingressada durant 5 o 6 dies, però els metges li han aconsellat perquè és una de les maneres més eficaces d’assegurar que no tornarà a patir aquest tipus de càncer.

“Estic boja perquè arribi diumenge, somio que sigui diumenge. El tractament durarà cinc anys, però sempre estarà allà perquè és la meva assegurança de vida per evitar una metàstasis”, ha confessat entre llàgrimes d’emoció.

TERELU CAMPOS SALVAME

Fes clic a la foto per veure el vídeo / Telecinco

La situació de la col·laboradora és molt i molt dura, però l’última imatge que han publicat d’ella ha generat un gran rebombori. La revisa Semana il·lustrava la portada d’aquesta setmana amb una foto de Terelu i la seva germana Carmen caminant pel carrer amb el paquet de tabac a la mà. Fumar és perjudicial per a la salut i encara més si es pateix càncer, ja que podria impedir que el cos el tractés bé. S’està arriscant massa la filla de María Teresa Campos? 

revista semana terelu campos fumant

Aquest no és el primer cop que l’enxampen fumant, ja que va passar-li el mateix mentre es recuperava del primer càncer. 

terelu campos fumant GTRES

A plató en Jorge Javier li ha preguntat directament per aquest tema, demanant-li que es cuidi en aquests últims dies abans de l’operació. Tornarà a seure al Deluxe a explicar-ho? 

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »