Terelu Campos abandona l’hospital entre llàgrimes d’emoció

Rate this post

Terelu Campos està tornant a fer un camí que es pensava que no viuria mai més. Fa sis anys va començar tot un malson en detectar-li càncer de mama. La van operar i va començar un tractament que no ha acabat fa un parell de mesos. La col·laboradora va ser rebuda a Sálvame amb un ram de flors per celebrar que tot això havia quedat enrere, però la felicitat no va durar-li gaire…

I és que fa un parell de setmanes els metges van donar-li la pitjor de les notícies: tornava a tenir un tumor al pit. No era el mateix, descartant que s’hagués reproduït, però trobar-li un nou càncer al pit esquerre ha suposat un cop duríssim. Després de passar tot el procés, a tornar-lo a començar.

El primer pas era explicar-ho a la família i als mitjans abans que es filtrés, protagonitzant una entrevista al Deluxe que va ser molt criticada. I d’aquí, a ingressar a l’hospital per sotmetre’s a una intervenció quirúrgica. Terelu, de 53 anys, va aparèixer davant dels fotògrafs congregats a les portes amb un gran somriure: assegurant que estava nerviosa però optimista alhora. Les primeres informacions diuen que el tumor seria quatre vegades més petit del que ja va tenir, amb la qual cosa havien d’estar tranquil·les.

Terelu Campos ingressa hospital GTRES

GTRES

Després de passar una nit en observació, l’han operat amb èxit. María Teresa Campos ha estat la primera en confirmar-ho a la premsa, mostrant-se molt emocionada: “Estem molt contents, ha sortit tot molt bé. Ella tot bé, ja està. Donem gràcies a Déu i a vosaltres per l’estima. La meva nena està bé! Ai, em posaré a plorar com segueixi parlant”.

Una felicitat que arriba després d’una setmana duríssima, explicant Pilar Eyre com ho havia viscut la periodista: “Teresa se puso a tiritar y todavía no ha dejado de hacerlo (…) se derrumbó. No cesaba de llorar y de decir, ¡por qué no yo, por qué no yo! Nadie sabía cómo consolarla, ni Edmundo, ni las hijas, ni los nietos. Que se derrumbara, es lo que tanto temía Terelu, más que a su propia enfermedad”.

Després de la tempesta, arriba la calma. Mare i filla han posat davant de la premsa en rebre l’alta i posar rumb cap a casa.

Terelu surt de l'hospital GTRES

GTRES

Durant l’operació han pogut confirmar que el càncer no s’ha propagat, superant una prova més d’aquesta dura marató. L’hospital ha emès un comunicat dient que la deixen anar cap a casa en estar estable i veure que tot ha anat bé. 

La col·laboradora, amb una divertida brusa molt acolorida, s’ha mostrat molt emocionada, també, agraint a tot l’equip mèdic i quirúrgic la seva feina, anomenant-los un a un: “Em trobo bé, animada, amb ganes d’arribar a casa per estar amb la meva filla. Vaig estar moltes hores en recuperació, però l’operació ha estat tot un èxit. S’ha de ser optimista perquè és un ingredient més en el meu tractament”.

terelu surt hospital gtres

GTRES

Ara queda veure com evoluciona i a tornar a engegar un tractament durant cinc anys. 

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »