Ter Stegen: “Seguir al Barça era el millor per mi i la meva família”

Marc-André ter Stegen, que recentment va renovar el seu vincle amb el FC Barcelona fins el 30 de juny del 2025, ha concedit una entrevista als mitjans oficials del club, on ha manifestat una vegada més la seva estima pel Barça i envers la ciutat de Barcelona. Aquestes són algunes de les seves declaracions més destacades:

“Seguir al Barça era el millor per mi i la meva família”. “Aquí sempre ens ho han posat tot molt fàcil per integrar-nos a un país i una cultura i ens sentim com un més”, explica. A més, el porter blaugrana destaca que es troba molt còmode amb el joc del Barça: “El futbol que juguem aquí és el que jo vull i per tant estem molt feliços per renovar”.

Pel que fa al joc de l’equip i als resultats en aquest inici de l’era Koeman, Ter Stegen opina el següent: “Sempre volem guanyar, però hem de ser conscients que s’han canviat diverses coses i cal tenir paciència amb l’equip fins que cadascú trobi el seu lloc”.

Finalment, quant a la pandèmia i l’absència del públic als estadis considera que “cal fer cas a les restriccions de cada país. Volem el públic de nou als estadis, però el més important és la salut i desitgem que es millori la situació i que puguem viure com abans”.

Anar a la font – El Punt Avui – Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: