Ter Stegen se suma a la campanya contra el càncer de mama

Rate this post

Marc-André ter Stegen torna a demostrar que és un futbolista sensible amb el món que l’envolta. Ara, el porter del Barça s’implica directament amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) en la campanya contra el Càncer de Mama.

“És un orgull i una gran responsabilitat per conscienciar a tot el món sobre un tema de salut tan important”, ha escrit Ter Stegen sobre una fotografia on apareix vestit amb una samarreta de color rosa i un llaç del mateix color dibuixat al palmell de la mà. 

El pròxim 19 d’octubre se celebra el Dia Mundial del Càncer de Mama i la difusió i col·laboració de personatges públics com Ter Stegen pot ajudar a recaptar més fons per combatre una malaltia amb una incidència anual de més de 26.000 casos a Espanya.

Aquest no és el primer detall d’un Ter Stegen que fa dues setmanes va jugar el seu partit número 150 amb el Barça després de poc més de quatre anys al club. El porter va fer feliç un nen que l’esperava amb una pancarta a l’hotel de concentració abans del partit de Lliga contra el Valladolid enviant-li una samarreta i un parell de guants signats. 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »