Ter Stegen: “Al vestidor del Barça parlem de la independència de Catalunya”

Rate this post

Marc André Ter Stegen no és aliè a l’actualitat política de Catalunya i ha seguit amb interès tots els esdeveniments polítics que s’han derivat de la celebració del referèndum de l’1 d’octubre. El porter alemany, al Barça des del 2014, ha reconegut en una entrevista al diari del seu país ‘WAZ’ que la independència ha quallat al vestidor blaugrana.

“He llegit molt sobre el tema. A més, en els dos últims partits que hem disputat, la part superior de la ciutat estava tancada per culpa d’unes manifestacions. Veig i sento que les persones estan orgulloses de ser catalanes i que volen ser independents. També he vist manifestacions de persones que volen romandre a Espanya. És un tema molt complicat, ja que té molt a veure amb els sentiments de les persones que han hagut de realitzar un llarg camí per arribar a aquest punt. Per tant, no tinc un judici concloent sobre el que està passant”, ha assegurat Ter Stegen, un dels jugadors més en forma després de la seva exhibició a San Mamés contra l’Athletic Club.

El porter alemany ha estat molt clar assegurant que el primer equip del Barça no viu en una bombolla: “Clar que l’equip tracta el tema del referèndum d’independència. Tenim alguns jugadors que han nascut a Catalunya. Cadascú es construeix la seva opinió i cadascú respecta la de l’altre”. Ter Stegen, en la quarta temporada al Camp Nou, emet tots els símptomes d’estar plenament adaptat i s’expressa amb facilitat en diferents idiomes davant els mitjans de comunicació.

Powered by WPeMatico

Translate »