Tendra imatge de Toni Cruanyes amb el seu fill el primer dia d’escola

Rate this post

12 de setembre, primer dia d’escola per milers de criatures catalanes. Les TV s’ompliran del clàssic vídeo de nens plorant a les portes dels col·legis i el Telenotícies vespre de TV3 pot tenir un bucle meravellós: l’editor i presentador Toni Cruanyes pot donar pas a la notícia il·lustrant-la amb ell mateix. Com a bon pare de família ha acompanyat el seu fill a escola i ha regalat la imatge als seus milers de seguidors d’instagram.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

La tornada a l’escola… no és fàcil #vueltaalcole #tornadaalescola #catalunya #news #backtoschool #family

A post shared by Toni Cruanyes (@toni_cruanyes) on

A Està passant coneixem intimitats absurdes del presentador de l’informatiu més vist del país (27% d’audiència l’últim TN vespre). Toni Soler s’encarrega de fer-li les preguntes més estrafolàries i Cruanyes juga com mai li hem vist fer a cap altre editor d’informatius. Una relació saludable amb els espectadors que ara veuen com la família Cruanyes fa el que fan totes: un dels cònjuges s’encarrega de dur el nen a classe. El nen, que es diu Elies, va ser adoptat per Toni Cruanyes i la seva parella, Eugeni Villalbí, l’any 2015.

Toni Soler, que va tornar dilluns després de vacances amb un pletòric 19% liderant la franja, va fer la primera connexió de la temporada amb Cruanyes felicitant-lo perquè dissabte el presentador del TN va fer 44 anys. Ara ja tots han tornat a la feina o al cole.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »