Telecinco s’avergonyeix de Mercedes Milá i l’amaga a les golfes

Rate this post

La mosca collonera de Telecinco deixa de volar als passadissos de Mediaset. La presentadora més incontrolable de Vasile té les hores comptades a una cadena que la va encimbellar fins a l’olimp de l’èxit i que ara l’aparta com si fos un moble vell d’aquells que es treuen al carrer els dijous al vespre. I literalment. L’èxit o el fracàs d’un presentador a Telecinco es mesura de moltes maneres. Una de les més importants: els índex d’audiències que fan els seus programes i que cada dia són a la taula del director general al costat dels diaris, el suc de taronja i el croissant. Però la més decisiva no la trobem al despatx del directiu italià. On es talla el bacallà, i on es tallen caps, és als passadissos de Telecinco.

mila cuadro

Telecinco

Aquesta fotografia de la catalana ja és història. Una Mercedes Milá somrient, feliç i segura d’ella mateixa ja no hi és. O si hi és, l’han posat a les golfes de l’edifici, compartint oblit amb Karmele Marchante, Pipi Estrada o Pepe Navarro. Després de ser “apartada” de Gran Hermano en detriment de Jorge Javier Vázquez, en una decisió polèmica que va comportar la indignació dels fans del programa i una baixada de les audiències que van tocar fons en la darrera edició del concurs, la periodista d’Esplugues va tornar a situar-se al capdavant de l’espai literari Convénzeme, a BeMad, però el programa ja s’ha acabat i no renovarà.

I què han fet a Telecinco? Treure-la del passeig de la fama. I qui ocupa ara l’espai deixat per la fotografia de Milá? Doncs on abans hi havia una presentadora que sempre ha representat el poder i la defensa de les dones ara hi han col·locat un dels símbols més rancis del model d’home ibèric: Bertín Osborne, tal i com s’ha pogut veure al programa Sálvame.

cuadre mila

Telecinco

Encara bo que no hi han penjat algun musculat o alguna choni de Mujeres, hombres y viceversa. Però tot arribarà. Potser als despatxos de Mediaset ha tocat el voraviu l’evident acostament de la presentadora al grup televisiu rival: Atresmedia. A l’ex presentadora de Gran Hermano l’hem vist darrerament amb les formigues de Pablo Motos a Antena 3, on va deixar clar que després de 16 temporades va decidir que havia arribat l’hora dels adéus… a no ser que rebés una “oferta bonita” per renovar. Però ni oferta, ni bonita. Ni quadre amb foto. “Telecinco ha decidido que debe abandonar el pasillo… Mercedes Milá”.

Antena 3

També vam veure Mercedes Milá amb Ana Pastor a ¿Dónde estabas entonces? a La Sexta. De fet, la mateixa Pastor li feia una picada d’ull perquè entri a formar part de la nòmica de periodistes polítics de la cadena verda juntament amb ella i amb Ferreras.

Mentrestant, la Milá s’ha deixat veure, curiosament, a l’obra de teatre que ara representa Jorge Javier Vázquez, Grandes éxitos

Que es calci JJ. Fa uns dies ja van saltar les alarmes amb la possibilitat que el presentador no tornés al Sálvame. Però es tractava d’un break per recarregar piles. Però que no es prengui molts dies de festa o la seva foto també passarà a millor vida.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »