Tebas ataca Guardiola: “De futbol en sap molt, però de dret molt poc”

Rate this post

Javier Tebas ha aprofitat la firma d’un acord amb la Superlliga Argentina per atacar Pep Guardiola. El president de la Lliga de Futbol Professional ha assegurat que “Guardiola coneix molt bé el futbol, però en sap molt poc de dret” després que l’entrenador català es posicionés respecte l’empresonament d’alguns polítics catalans.

En la prèvia del City-Arsenal, el tècnic va assegurar que espera “que els polítics que són a la presó surtin el més ràpid possible. Si els ha passat a ells, li pot passar a qualsevol”. “Tant de bo el dia 21 de desembre hi hagi unes eleccions netes i que el Parlament de Catalunya torni a ser el que ha de ser. I, sobretot, que els empresonats per unes idees surtin aviat i les seves famílies deixin de patir”, va expressar concretament.

“Guardiola de futbol en sap molt, però de dret en sap molt poc”, ha respost un Tebas que a banda d’enviar un missatge verinós a Guardiola també ha tingut temps d’atacar els polítics independentistes catalans. “A Catalunya es va produir una rebel·lió, i des de la LFP sabíem que l’Estat de Dret s’havia d’imposar. Els pares dels que estan muntant l’embolic ara van votar a favor de la Constitució espanyola”, ha finalitzat.

Un cop més, el màxim dirigent de la LFP ha tornat a postular-se respecte la complexa situació política i social que està vivint Catalunya. En nombroses ocasions, Tebas ja ha deixat clar que “si Catalunya és independent els clubs catalans no podrien jugar a la Lliga” i ha complementat les seves paraules amb gestos com la seva presència en les manifestacions a favor de la unitat d’Espanya.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »