Tardà creu que ERC ha guanyat a Puigdemont

L’exdiputat d’ERC, Joan Tardà, en una entrevista a Ràdio 4, s’ha referit als insults que rep per una part de l’independentisme i ha explicat que “això va començar al gener del 2018, quan vam entendre que calia guanyar una batalla ideològica”.

“Aquesta batalla consistia en fer veure que el Govern efectiu és el de Barcelona i no el de Waterloo”, ha manifestat, a més d’assenyalar que “nosaltres vam començar aquesta batalla, l’hem guanyada i el preu que pagues és alt”.

“L’hem guanyada perquè el Govern efectiu és a Barcelona, no a Waterloo. I la Consellera de Salut és Alba Vergés, que és qui ha comandat la crisi, i no Toni Comín”, ha remarcat, a més d’afirmar que “el que no tenia sentit és que el Govern de Waterloo volgués ser el Govern efectiu de Catalunya”.

“Aquí hi va haver unes eleccions, convocades amb el 155, on tots els partits independentistes, fins i tot la CUP, les va legitimar amb la seva participació”, ha dit Tardà, a més de destacar que la ciutadania ha “premiat” ERC per aquesta batalla contra Waterloo amb “diverses victòries electorals”.

D’altra banda, ha augurat que “Torra convocarà eleccions quan consideri que ha desgastat prou ERC”, fet que considera “estèril i absurd perquè l’acumulació de forces no es fa en quatre dies”. “El Torrisme està ancorat en posicions prèvies al 2018”, ha assegurat. El dirigent d’ERC ha apostat per un futur Govern liderat per ERC amb el suport de JxCat, els Comuns i la CUP.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: