Tancament temporal de l’aparcament de la plaça Creu Blanca

L’inici de les obres d’impermeabilització de la plaça de la Creu Blanca, previst pel pròxim dilluns, obligarà a tancar l’aparcament de la zona, que romandrà sense servei fins a la finalització dels treballs. Des del comú d’Escaldes-Engordany es recorda que, en canvi, es mantindran oberts altres estacionaments de la zona, com ara el del carrer de les Escoles, el de davant l’Església de Sant Pere o el del Pouader.

Les obres començaran dilluns. Tenen com a objectiu protegir i evitar les filtracions des de la plaça fins a les instal·lacions de les piscines comunals, que es troben a sota. Els treballs, però, faran impossible que durant aquest temps es pugui fer servir l’aparcament de barrera de la plaça.

Des del comú també s’ha decidit que, per garantir que els pares dels alumnes de l’Escola Francesa d’Escaldes-Engordany, puguin portar els nens a escola, es disposarà tota la zona d’estacionament de 15 minuts (al llarg de tot el costat dret del carrer Copríncep de Gaulle), així com de l’aparcament de Pessebre 21, entre les vuit i les deu del matí i les quatre i les sis de la tarda, amb caràcter gratuït.

Pel que fa a la circulació no hi haurà cap afectació, però es disposaran efectius del servei de circulació per a la regulació del trànsit, informació i control del correcte funcionament del dispositiu.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: