Tanca una Setmana de la Moda de Girona molt concorreguda

Valora aquest article

La 3a Setmana de la Moda de Girona, GiModa, ha reunit més d'un miler d'assistents entre les desfilades i les seves activitats paral·leles. Des del divendres, el Teatre Municipal ha acollit desfilades d'onze dissenyadors, entre els quals n'hi ha quatre d'internacionals que treballen al país. Aquest any, l'esdeveniment, que vol impulsar el sector de la moda i el tèxtil a Catalunya, ha posat el focus en la moda sostenible.

"Crec que el nivell de les desfilades ha estat molt alt i estem molt satisfets. Girona ha tornat a ser epicentre de la moda", ha valorat la presidenta d'Agimod, Sílvia Castelló

Diumenge va presentar col·lecció Ilisa Goodman, amb peces d'inspiració marítima i floral, centrades en els diferents aspectes de la creació del món. També va presentar dissenys Míriam Álvarez, amb una nova col·lecció de primavera i estiu inspirada en el Mediterrani. Hi va participar Núria Serra BCN, amb una col·lecció per a dona basada en el concepte 'sport-lux'. També han desfilat pel Teatre Municipal de Girona els nous dissenys de KM By Lange, un estudi de disseny situat entre Barcelona i Kíev. 

La darrera desfilada l'ha protagonitzat Ingrid Munt, sempre a la recerca de nous teixits i noves tècniques de punt, amb una desfilada minimalista on les models desfilaven a pas lent sota els compassos de música clàssica. 

Activitats complementàries 

A banda de les desfilades, l'esdeveniment ha comptat amb el GiModa Market, un mercat situat a la plaça del Vi amb estands de les diferents marques, actuacions musicals i espectacles diversos, com l'homenatge que es va fer al dissenyador Elio Berhanyer, una de les icones de l'alta costura. El programa es completa avui amb una jornada de conferències i taules rodones sobre moda sostenible que se celebrarà a L'Auditori de la Mercè de Girona.

ElNacional.cat
La Llança

FavoriteLoadingAfegir a favorits

Be the first to comment on "Tanca una Setmana de la Moda de Girona molt concorreguda"

Deixa un comentari

Translate »