Talls al carrer Doctor Vilanova per l’inici de les obres de la passarel·la de la plaça del Poble

L’inici de les obres de construcció de la passarel·la que ha d’unir la plaça del Poble i el carrer de la Vall, i que sobrevolarà part del carrer Doctor Vilanova, provocarà a partir d’aquest dijous i fins a final de mes talls de trànsit a la zona. Els vehicles que vulguin pujar cap a la part alta de la parròquia hauran de circular pel carrer Prat de la Creu i girar pel pont de París, en direcció l’avinguda Meritxell. A més, per baixar des de l’avinguda Príncep Benlloch, també caldrà passar per l’avinguda Meritxell fins al pont de la Rotonda i anar cap a Prat de la Creu.

Així doncs, la circulació pel carrer Doctor Vilanova quedarà tallada la nit d’aquest dijous, entre les 22:00 hores i les 6:00 del matí del divendres. També es preveuen talls entre els dies 12 i 13 de novembre, de les 19:00 del vespre a les 13:00 hores, del 18 al 20, de les 15:00 de la tarda a les 19:00 hores i entre el 23 i 25 de novembre, entre les 21:00 de la nit i les 6:00 hores.

Respecte a la passarel·la, d’ús exclusiu per a vianants, tindrà una longitud de 29,5 metres i una amplada de 4, permetent una nova via de comunicació amb el Centre Històric.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: