Talls a FGC i a les carreteres pels empresonaments

Rate this post

Una vintena de persones han tallat les vies del tren a Sant Cugat (Vallès Occidental) com a senyal de protesta per l’empresonament dels membres del Govern que van declarar ahir davant l’Audiència Nacional. Els combois de FGC han estat aturats en ambdós sentits de la marxa durant més de deu minuts.

Els manifestants han tallat la via del tren a Sant Cugat, pel que s’han vist afectades totes les línies del Metro del Vallès, que connecta Sabadell i Terrassa amb Barcelona a través de les poblacions vallesanes. Els concentrats formen part del Comitè de Defensa de la República (CDR) i han lluït pancartes en què es demanava la llibertat dels presos polítics i la fi de la repressió per part del govern espanyol.

El CDR va fer una crida a través de les xarxes socials a concentrar-se a partir de les set del matí a l’estació de FGC: “Tenir mig govern a la presó no és normal… Que es noti que no és un dia normal!”

FGC ha informat de la incidència a través de Twitter a les 7.43h. Catorze minuts després ha informat de la represa de la circulació dels combois amb un retard d’entre 15 i 20 minuts.

Tall a l’A-2

L’A-2 ha estat tallada a Castellolí (Anoia) en sentit Barcelona per una manifestació també vora les 8 del matí. La via ha estat reoberta a les 8:20h encara que amb retencions de quatre quilòmetres.

El Servei Català de Trànsit ha informat del reestabliment del trànsit en una de les vies catalanes més concorregudes, especialment pels volts de les 7 i 8 del matí, hora punta a les carreteres de l’Àrea de Barcelona.

Powered by WPeMatico

Translate »