Susanna Griso denuncia uns estafadors que fan servir la seva foto com a reclam

Rate this post

Ser una cara coneguda sempre pot comportar algun risc, però hi ha límits que no s’han de permetre. Susanna Griso ha viscut en primera persona els desavantatges de ser famosa i ara ha volgut denunciar una empresa que s’ha aprofitat de la seva imatge sense el seu consentiment.

La presentadora d’Espejo Público ha compartit a Instagram un cartell promocional d’una marca xinesa que està fent servir el seu nom com a reclam. Algunes fotos de la periodista apareixen en posts que publiciten uns productes que presumptament fan aprimar

griso retorn a3

Antena 3

S’inventen que l’han contractat perquè els tasti i que ha estat testimoni de la seva eficàcia. De fet, arriben a escriure una frase que en teoria hauria dit ella: “Vaig trobar un comentari de Kim Kardashian a Instagram que deia com va perdre 31 kg després del seu últim embaràs gràcies a un producte que es diu Chocolife“.

Per tal d’intentar demostrar que el producte realment funciona, han posat dues fotografies de Griso: una d’abans i una altra en la qual es veu més prima per efecte del Photoshop. “Al·lucino amb aquest tipus de campanyes que s’inventen dietes miraculoses que, segons expliquen, he seguit. Falsifiquen l’entrevista, falsifiquen el meu cos amb Photoshop i a sobre diuen que m’inspiro en una tal Kardashian. Intento contactar amb l’empresa i està a la Xina. Impossible parar-ho. És la tercera vegada que em passa”, ha denunciat.

També ha adjuntat el nom de l’empresa, per deixar constància de la falsificació que suposa: “Ni el meu nom escriuen correctament. I Facebook es renta les mans”. 

Una denúncia pública amb la qual intenta posar fi a aquesta pràctica.  

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »