Surt a subhasta el Museu del Rock de Jordi Tardà

Rate this post

La casa de subhastes Setdart.com subhasta la col·lecció de Memorabilia del conegut periodista i promotor musical Jordi Tardà, una de les col·leccions més importants d’Europa de la història del Rock, integrada per més de 6.000 peces.

La vídua del carismàtic promotor i periodista musical ha decidit posar a la venda els objectes que van ser motiu de la creació del Museu del Rock a través de la casa de subhastes online que anirà anunciant setmana rere setmana les peces que van sortint a subhasta.

Es tracta d’una oportunitat per adquirir objectes de les grans llegendes del Rock com The Beatles, The Rolling Stones, Elvis Presley, Eric Clapton, Queen, Bruce Springsteen, Michael Jackson, Prince, Pink Floyd, Led Zepelí, Deep Purple, Madonna, Guns and Roses, ACDC, U2, Metallica, ThePolice, DireStraits, Elton John, Oasi o Aerosmith, personatges amb els quals el prestigiós col·leccionista va tenir l’oportunitat de relacionar-se.

La seva faceta de col·leccionista es va evidenciar quan es va crear el Museu del Rock de Barcelona amb les peces de la seva col·lecció i que ara se subhasten a l’esmentada casa de subhastes tots els dimecres a partir del 17 d’octubre fins a esgotar la col·lecció.

En la subhasta es poden trobar peces de merchadising i edició limitada i peces per a grans col·leccionistes com el teclat Yamaha i un ràdio casset propietat de John Lennon i Yoko Ono o el vestit que Madonna va utilitzar a la gira “The Virgin Tour”, ambdós acompanyats de certificat d’autenticitat.

Una altra peça a destacar pel seu volum és “Algie”, el porc volador inflable que Pink Floyd va utilitzar a la seva gira “Animals” i una altra, per la seva curiositat, la targeta de crèdit tallada per la meitat que Mick Jagger va deixar en un restaurant de Barcelona en no poder pagar el compte perquè estava caducada.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »