Surrealista proposta a Telecinco per saber si Letícia “es guapa de verdad”

A Telecinco l'estiu està pegant més fort que en d'altres cadenes. Les altes temperatures estoven els cervells de més d'un. Els ciutadans espanyols més monàrquics atribueixen a la reina Letícia moltes virtuts. Moltes (com si això fos indispensable en el currículum d'algú per poder regnar) relacionades amb el seu look. Que dugui un o un altre modelet és gairebé una qüestió d'estat. Que vagi amb un tall 'X' de cabell, més o menys maquillada o que s'apliqui bòtox sovint, també. Ara, a la cadena de Vasile han fet una proposta per saber definitivament si la reina dels espanyol és guapa o no. Una mena d'el algodón no engaña de l'anunci aquell del majordom, però canviant la paraula 'algodón' per 'peluca'.

leticia

GTRES

Mahi Masegosa és exconcursant de Maestros de la costura i una de les finalistes de la darrera edició de Supervivientes. Va quedar quarta. Molt de mèrit per algú que en teoria era VIP, però que amb prou feines la coneixien a casa seva. Es veu que és youtuber, i entre el públic ha despertat simpaties per la seva espontaneïtat i llengua sense filtres. Fora de l'illa, a Telecinco van despatxant els concursants per omplir hores de tele durant el mes d'agost. I a Sálvame han convidat la granadina, convenientment vestida amb un dels seus looks radicals: perruca lilosa i vestit fúcsia i platejat amb estampat de lleopard i sabates de plataforma de color morat.

mahi

Telecinco

Unir en la mateixa frase 'una youtuber' + 'exconcursant de Supervivientes' + 'Sálvame' + 'la reina Letícia' és material de risc. I Mahi no ha defraudat. Al seu canal de Youtube dona cuquiconsejos de què es poden posar les noies que la segueixin per estar més guapes. I ara no ha dubtat en fer-li una recomanació a la reina. Segons ella, "el flequillo es la prueba definitiva para saber si una persona es o no guapa, porque no le queda bien a todo el mundo". La influencer considera que aquest tall de cabell només és apte per aquelles dones que són extraordinàriament belles, per això, voldria tenir la prova de bellesa definitiva amb la dona de Felip. Com difícilment a Zarzuela li agafaran el telèfon a Mahi, va optar per escollir quina perruca li escauria a la monarca, ella que és tan habitual a lluir-les.

mahi2

@mahicostura

mahi3

@mahicostura

mahi4

@mahicostura

Resposta: "Una peluca de colorines, como de unicornio, y con flequillo". Pagaríem molts diners per veure així Letícia. La cara de la seva sogra podria ser un poema. Seria la prova definitiva per veure si així Letícia fa miques els Borbons.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: