Supervivientes humilia una concursant rapant-la al zero a canvi de menjar

Rate this post

Aquest Supervivientes està sent un èxit en majúscules. És una de les edicions més extremes que han fet i precisament per això està triomfant tant. Sang i fetge pels teleespectadors de Telecinco que o s’enganxen al reality o es queden sense televisió durant tres dies, perquè dimarts, dijous i diumenge tenen el prime time ocupat amb les novetats d’Hondures. Ara ha arribat un 18% de share més que se suma a la llarga llista de bones xifres que estan aconseguint.

Això sí, a costa de què? Bàsicament de deixar que els concursants es matin entre ells i ficar merda quan es calmen els ànims. S’ha pogut veure de tot: baralles, cops de peu, insults, dards enverinats, traïcions, edredonings

El format està molt vist ja, després de tantes edicions. És per això que han d’anar innovant perquè l’audiència no s’avorreixi. En aquesta gala van ensenyar com la Miss Espanya María Jesús Ruiz rebia la visita del seu marit a l’illa i protagonitzaven una intensa nit d’amor.

Però no contents amb això van seguir fent sang, oferint una humiliació en directe. Va ser precisament ella qui va patir-la, acabant cedint davant del programa. Què va passar? La direcció és conscient de la gana que passen, sabent que és aquest el seu punt dèbil. És per això que van fer-li una dolça proposta a María Jesús: si es deixava rapar el cabell al zero, guanyava un pastís de xocolata, tres pollastres i dues racions de patates. La gana va parlar per ella i va acabar acceptant.

Raquel Mosquera va fer gala de perruquera i va posar-se mans a l’obra: deixant-la irreconeixible després d’aquest canvi de look radical.

maria jesus ruiz supervivientes

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

maria jesus ruiz 2 supervivientes

Així va quedar finalment la model / Telecinco

Què més farà el programa per seguir mantenint aquests bons resultats? Val tot per aconseguir audiència?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »