Sorprenent confessió de Willy Bárcenas sobre el fill de Jordi Sánchez

Rate this post

Oriol Sánchez porta 452 dies sense poder veure el seu pare o abraçar-lo fora dels barrots d’una presó. El fill de l’expresident de l’ANC és un dels exemples dels danys colaterals que l’injust empresonament està provocant en 9 persones i les seves famílies. El pare d’Oriol Sánchez porta a la presó gairebé un any i mig per manifestar-se el setembre del 2017 davant la conselleria d’Economia. Sedició, rebel·lió i totes les “ió” que vulguin no serviran per justificar a les forces jurídiques i de l’Estat l’autèntica barbàrie que estan cometent amb els presos polítics, amb Jordi Sánchez al capdavant.

fill jordi sanchez2

ACN

L’extresorer del PP, Luis Bárcenas, també està a la presó. Però ell no per manifestar-se ni en presó preventiva. El van condemnar a 33 anys i quatre mesos. El capitost de la trama Gürtel està acusats d’uns delictes d’associació il·lícita, frau a l’Administració pública, suborn, falsedat en documents mercantils, malversació de cabals públics, prevaricació, blanqueig de capitals, delictes contra l’Hisenda pública, tràfic d’influències, apropiació indeguda o estafa processal intentada.

luis barcenas efe

Efe

El seu fill Willy Bárcenas és músic i el líder del grup Taburete. Es va assabentar de la sentència contrària al seu pare enmig d’una gira per tota Espanya que no va cancel·lar malgrat la notícia. La seva mare també va ser condemnada. Ser fill de l’extresorer del PP el perseguirà sempre, tot i els seus esforços per mantenir l’estatus de grup preferit de les joventuts del PP i la jet madrilenya, entre ells els fills de la infanta Elena, Victoria Federica i Froilán. Bárcenas jr. és un dels nous convidats que seuran al Chester de Risto Mejide en la nova temporada que s’estrena aquest diumenge a Cuatro.

willy barcenas chester

Cuatro

El músic, segons explica el Huffington Post, li revela al publicista i presentador en la seva entrevista que mai ha votat als ‘populars’ en unes eleccions. “¿Tú votas al PP?“, li pregunta Risto com es veu en un avançament. “No“, respon ell contundent. “¿Has votado alguna vez al PP?“, insisteix Risto Mejide. Mateixa resposta: “No“. Una declaració sorprenent. Però encara més quan el cantant confessa quin ha estat el missatge que més il·lusió li va fer rebre després que el seu pare entrés a la presó per segona vegada: el del fill de Jordi Sánchez. “Hostia“, exclama sorprès el presentador. Veurem doncs, si Willy Bárcenas dona més explicacions sobre un gest que diu molt sobre la talla humana d’Oriol Sánchez. De moment, diumenge al primer programa, Mejide es retroba amb la seva nèmesi a OT, Jesús Vázquez, amb qui se les tenia setmana rere setmana:

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »