Solidaritat per la Independència inicia el procés de primàries per escollir els seus candidats pel 14F

Solidaritat per la Independència (SI) ha iniciat un procés de primàries, obert a la ciutadania, amb l'objectiu que "hi hagi una candidatura independentista que aposti clarament per la implementació de la ruptura amb l'Estat espanyol, el control del territori i el reconeixement internacional de la República". Des de la seva sortida del Parlament, l'any 2012, Solidaritat no ha concorregut amb llista pròpia a cap elecció d'àmbit autonòmic. Donaren suport a Junts pel Sí a les eleccions del 2015.

Segons el partit, "les eleccions de desembre de 2017, imposades pel 155, havien de suposar la culminació de la República amb el que anomenaren Govern Efectiu. Des d'aleshores, hem pogut assistir amb incredulitat a l'evidència que no hi havia cap voluntat de reprendre la confrontació independentista i hem confirmat que el Govern de Catalunya no només no culmina l'anomenat Procés, el Govern de la Generalitat col·labora en la repressió del moviment independentista i ajuda a donar estabilitat al Govern d'Espanya".

Per aquest motiu, l'Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència considera "imprescindible que la ciutadania pugui votar una opció independentista clarament rupturista i no disposada a col·laborar amb l'autonomisme".

Anar a la font – RACOCATALA.CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: