Sofia repapieja: té por que li robin el mòbil, el du penjant del coll

La Reina Sofia se sent observada. Analitzada. Vigilada. Segurament no s’equivoca: els primers de controlar-la amb mà de ferro són el seu fill Felip i la jove Letícia. Les vacances a Mallorca van ser complicades, tancada a Marivent mentre la seva prole es passejava per les illes i el marit Joan Carles, absent i infidel, gaudia (i gaudeix sine die) de l’exili daurat d’Abu Dhabi. Potser per això ja no confia ni en la seva ombra. I molt menys en la seva escorta. En qualsevol moment li claven un punyal per l’esquena. Per exemple, robar-li el mòbil, on podria guardar més secrets foscos dels habitants de Zarzuela, o fins i tot rebre la trucada de Juanito dient-li: “Sofi, que no vuelvo“.

Sofia mirada Joan Carles GTRES

Sofia mirada Joan Carles GTRES

rei felip reina sofia GTRES

Rei Felip amb la Reina Sofía GTRES

El cas és que s’ha presentat al Banc d’Aliments de Toledo amb un parell de detalls que han cridat l’atenció: un, que no porta l’anell de casada. El segon i més estrafolari, i que fa pensar que repapieja als seus 81 anys: una corretja per dur el terminal penjant del coll. L’accessori i la funda del telèfon, sobre el seu vestit verd llampant, fa coseta. Més que una Reina, sembla una turista de viatge de l’IMSERSO. L’estampa és tan curiosa com tronada, i destil·la desconfiança envers l’entorn i el seguici que l’envolta. No pot ni deixar-li el mòbil a ningú: l’ecosistema de la Corona sembla ple de pispes i oportunistes. 

Sofia banc aliments EP

Sofia banc aliments EP

Sofia mòbil penjant GTRES

Reina Sofia mòbil penjant GTRES

Sofia mòbil penjant detall GTRES

Reina Sofia mòbil penjant detall GTRES

Reina Sofia banc aliments EFE

Reina Sofia banc aliments EFE

La vellesa de la monarquia espanyola avança a la velocitat de la llum. “Quién te ha visto y quién te ve”.

T’ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.Subscriu-te a ElNacional.cat

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: