Societat Civil Catalana vol treure profit dels aldarulls

Dins de la seva estratègia de "plantar cara" a l'independentisme, Societat Civil Catalana s'ha ofert per coordinar una demanda de responsabilitat patrimonial contra el Govern per la seva "negligència" davant "l'onada de violència i vandalisme". El president de l'entitat, Fernando Sánchez Costa, ha explicat que contactaran avui amb els sectors econòmics afectats. "Si un dia hi ha actes vandàlics no és la seva responsabilitat, però si passa durant cinc dies consecutius, hi ha una clara negligència dels responsables polítics, que han deixat la policia als peus dels cavalls", ha afegit. D'altra banda, ha demanat als líders polítics que trenquin les negociacions amb la CUP per formar govern.

La plataforma unionista defensa que Catalunya no es mereix un Govern que "té por de no disgustar els antisistema". "Governar no és dirigir un esplai. És fer complir la llei democràtica que garanteix el progrés econòmic i el benestar. Com volen construir un estat si no saben ni respondre ni controlar un estat de violència i caos com el que estem vivint?", ha preguntat Sánchez Costa.

En declaracions des de la plaça Sant Jaume, el president de SCC ha afirmat que Catalunya "està tocant fons" i ha recordat que les imatges de foc i caos a Barcelona perjudiquen milions de catalans, les inversions estrangeres, el turisme i la confiança econòmica. En aquest sentit, ha fet una crida a "plantar cara" i construir una alternativa social, cívica i econòmica a la "decadència" del procés.

Anar a la font – RACOCATALA.CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: