Societat Civil Catalana demana una reunió amb l’ANC per “rebaixar la tensió”

Rate this post

Societat Civil Catalana (SCC) ha demanat de nou per carta una reunió amb l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) per “rebaixar la tensió”, i ha advertit que “tots tenim la responsabilitat de parar qualsevol espiral d’enfrontament i de treballar a favor d’un ambient de serenitat“. Aquesta és la segona reunió que sol·licita l’entitat, després que l’assemblea condicionés una trobada a què demanessin la llibertat dels dirigents independentistes a la presó.

“Les nostres entitats tenen l’obligació i el deure de contribuir a rebaixar la conflictivitat social i evitar qualsevol espurna d’enfrontament civil”, reflexiona en veu alta el president de SCC, José Rosiñol. A més, l’entitat aposta per “proclamar conjuntament la importància que té el respecte a les regles de joc de la legalitat democràtica” i vol parlar amb l’ANC de “com evitar entre tots l’apropiació absolutista de les paraules i la desqualificació global de l’adversari, així com reivindicar els drets i les llibertats fonamentals de tots els catalans sense excepció”.

SCC sosté que “la concòrdia civil és un bé comú que hem de preservar entre tots” i conclou la carta dient que resten “a l’espera de poder tancar una data per aquesta reunió”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »