Societat Civil Catalana amenaça Torra amb grans mobilitzacions

Rate this post

El president de Societat Civil Catalana (SCC), José Rosiñol, ha explicat aquest dimarts que l’entitat té previst realitzar “grans mobilitzacions” en cas que el president de la Generalitat, Quim Torra, “passi de les paraules als fets” en el seu full de ruta independentista.

En declaracions a RNE, Rosiñol ha assegurat que SCC “no tindria més remei” que mobilitzar a la Catalunya constitucionalista si l’independentisme fa passos efectius a la seva agenda rupturista. Encara que no ha avançat cap acció concreta, el dirigent de SCC ha assegurat que les seves convocatòries serien sempre buscant la “concòrdia” entre els catalans.

De moment ha rebutjat que les seves accions incideixin en la “provocació”, i ha al·legat que es convoquen des d’una intenció “constructiva i de diàleg” amb l’objectiu que visualitzi la Catalunya constitucionalista, que “és majoritària”.

Segons Rosiñol, el president de la Generalitat de moment “juga amb el llenguatge” i s’apropa al marge de les lleis i “mai no les traspassa”. Al seu lloc Torra, segons critica SCC, trasllada la pressió i la mobilització al carrer, la qual cosa segons el seu parer és una estratègia “irresponsable”.

 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »