Sobreocupació de casos Covid a la planta d’hospitalització del Cedre

La planta d’hospitalització Covid del Cedre té hores d’ara ingressats 25 residents, tots positius, del mateix centre sociosanitari. D’aquesta manera, i contra allò que es va informar a les famílies dels usuaris, a la unitat hi ha tres pacients més del que inicialment s’havia anunciat, situació que està indignant els familiars, que no acaben de comprendre res del que està succeint. Temen la saturació i, alhora, senten ràbia i indignació.

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) ha confirmat aquest migdia que són 25 els residents del Cedre positius de coronavirus que han estat traslladats a la planta cinquena del mateix equipament, que adaptada com a planta d’hospitalització, acull ara contagiats de Covid. Són cinc positius més dels que va informar aquest dilluns el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet. A més a més, hi ha cinc sanitaris del centre sociosanitari que també han estat diagnosticats positius.

A l’hospital, el saldo d’altes i baixes ha deixat tres ingressats menys a l’hospital. En aquest cas, en total, al centre hospitalari hi ha un total de 26 ingressats. Nou continuen estan a l’UCI, vuit d’ells assistits de ventilació mecànica. Mentrestant, a la planta Covid hi ha 17 hospitalitzats, que són tres menys dels que es van anunciar 24 hores abans.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: