Sobredosi d’independentistes en el primer ‘FAQ’s’ de Rosel

Rate this post

Gran expectació pels convidats del primer Preguntes freqüents post-Ustrell. Dissabte torna, un mes després, el debat estrella de TV3 i amb Laura Rosel també ha canviat l’equip de coordinació que busca convidats. La recerca de noms amb ganxo sempre ha estat la clau del programa. Ustrell va debutar amb Arnaldo Otegui i Gabriel Rufián. Dos “llenapistas” en argot televisiu. Dues primeres espases que van convertir en líder el programa des del primer dia fins a l’últim. Segueix l’actualitat moguda, però la voràgine independentista ha baixat un cop celebrat el referèndum i amb els líders empresonats o exiliats. Els bons convidats van buscats i tenim la llista del primer dissabte de Laura Rosel. Notarà el canvi de Grup Godó a TV3: gairebé tots són independentistes.

faqs´ tv3

TV3

Tian Riba no és un dels convidats sinó el que mana. Passa a co-dirigir el programa amb la mateixa Rosel. La foto és d’un moment de gravació del programa pilot perquè la presentadora es faci amb el plató. Dissabte a les 21:55 començarà la desfilada de llaços grocs: Elsa Artadi de JuntsXCat, Ernest Maragall i Ramon Cotarelo d’ERC i Carles Riera de la CUP. Irònicament la quota unionista serà l’únic del PP que va dimitir després dels mals resultats electorals: Juan Arza, exsecretari d’Estudis Polítics dels populars. Des del programa sempre es lamenten que els partits unionistes no hi volen anar. El vaixell que capitanegen Rosel i Riba navegarà amb vent a favor.

Els tres periodistes fixes del programa seguiran sent Pilar Rahola, Quico Sallés i Maiol Roger, que havia d’ocupar la cadira de Rosel. I els periodistes convidats són Bea Talegón i Jordi Barbeta. El veredicte de l’audiència diumenge a En Blau. Twitter i sobretot els audímetres dictaran sentència. 

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »