S’obre la convocatòria per a presentar candidatures als Premis Nacionals de Cultura 2021

El MACBA, seu del lliurament dels Premis Nacionals de Cultura 2020

El MACBA, seu del lliurament dels Premis Nacionals de Cultura 2020

S’ha obert el període de presentació de candidatures pels Premis Nacionals de Cultura 2021 que atorga el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA). El termini per presentar-les comença el 18 de febrer i acaba el 23 de març.

Poden presentar propostes associacions i entitats, així com membres del Plenari del CoNCA i personalitats guardonades en anteriors edicions. Les candidatures són a favor de persones, entitats o institucions de qualsevol àmbit territorial que hagin contribuït o contribueixin a enriquir la cultura catalana.

Els premis valoren l’excel·lència, la innovació, la trajectòria i la projecció, i tenen present la contribució singular a la cultura catalana. També es prendrà en consideració autors i autores d’obres que emprin el català o l’occità –aranès a l’Aran– com a llengua d’expressió, així com les propostes a favor de les dones.

Premis 2020

L’any passat els Premis Nacionals de Cultura van reconèixer les trajectòries de Maria del Mar Bonet, la residència de treball per a artistes i investigadors Centre d’Art i Natura de Farrera (CAN), la directora i guionista de cinema Carla Simón, la companyia de teatre Tricicle i el projecte musical Xamfrà.

gencat.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: