Show de María León amb Broncano i la xarxa al·lucina: “¿Borracha o colocada?”

Fins i tot algú acostumat als convidats més estrambòtics com David Broncano posava els ulls com taronges davant la convidada que va tenir aquest dimarts al programa La Resistencia. Pel magnífic late de Movistar+ han passat alguns personatges que han descol·locat presentador i espectadors, i això que el show de Broncano ja passeja sovint pels límits del surrealisme, el troleo i el tibar la corda dels cànons establerts de conducta. Per aquell sofà hi han passat gent com Wismichu, que va trencar una tassa en una atac de notorietat o el dibuixant de còmics Simon Hanselmann, que va passar l'estona ensumant-se els peus i les aixelles, parlant de drogues o de sexe amb gossos.

resistencia

La Resistencia (Movistar+)

resistencia wismichu

La Resistencia (Movistar+)

Però encara no ho havíem vist tot. Faltava que visités el programa l'actriu María León, Goya Revelació per La voz dormida, germana de Paco León i una de les intèrprets més cotitzades del panorama espanyol gràcies al seu immens talent. Ara estrena Los Japón, amb Dani Rovira, una comèdia on una parella d'andalusos esdevé la família reial japonesa, amb les evidents topades culturals i lingüístiques.

Un film que apunta a gran èxit i a fer miques la taquilla. La convinació d'humor + dos actors com ells dos és un valor segur de cara al públic. Potser per això María León estava tan contenta. Durant tota l'entrevista va estar rient i francament desinhibida. El problema és que sovint, reia a destemps, o només reia ella sola. De tant en tant deixava anar algunes frases que deixaven Broncano amb cara de pensar si el càtering que s'ofereix als convidats estaria en mal estat. "Así soy yo, soy María León, jajajaja". Gestos de fumar marihuana i d'un lleó rugint. I un riure que recordava molt el de Mozart a la pel·lícula Amadeus.

resistencia maria leon2

La Resistencia (Movistar+)

"Tenía muchas ganas de venir, y justo hoy es el día que más disparatada y descentrada estoy… Desde el camerino se me encendió el chumino… Jajajajajaja!". I Broncano que no sabia on mirar. "Por Broncano me la paso por las dos manos… Jajajaja!", "Me gustaría ser mujer bala, porque la mecha ya la llevo yo… Jajajajaja!", "Perdonadme, pero, qué día llevo… Jajajaja!". Un festival. Pots veure-ho durant moltíssims moments durant tota l'entrevista.

Ella va assegurar que acabava d'aterrar d'un viatge a Mèxic. Sublim va ser quan després de l'entrevista, el col·laborador Jorge Ponce entra a plató i sentencia amb sarcasme: "Vaya con María… Pedazo de jet lag, ¿no?". La xarxa dona altres possibles motius…:

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: