Shakira tanca la seva gira amb una imatge insòlita damunt l’escenari

Rate this post

La cantant Shakira ha viscut aquest 2018 un dels seus pitjors moments com a professional i un dels millors. Fa uns mesos, va declarar que el pitjor tràngol pel que havia passat li va arribar quan una malaltia a les cordes vocals la va tenir apartada dels escenaris per un temps i amb un risc seriós de perdre l’instrument més preuat que té: la seva veu.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Shakira (@shakira) on

La colombiana fins i tot va haver de suspendre algun concert de la seva gira El Dorado World Tour. Paris, Amberes i Amsterdam es van quedar amb les ganes en un primer moment, de veure l’estrella internacional. “Había días donde no tenía ganas ni de levantarme“, va arribar a manifestar. Fins i tot, l’afecció que li danyava la veu va ser tan greu que va arribar a témer el pitjor i que mai més fos capaç de continuar dedicant-se al que porta fent durant tants i tants anys.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Shakira (@shakira) on

Allò es va acabar, la gira es va reprendre i ara ha arribat a la seva fi en un escenari molt simbòlic per a ella. L’escenari del Parque Simón Bolívar de Bogotá  ha estat testimoni de la cloenda de la seva gira mundial. Un concert avaluat per ella mateixa com a “uno de los más bonitos de mi vida“. Shakira cantava a casa, entre els seus, i aquests li van demostrar amb escreix l’afecte que li tenen a una de les icones del seu país. Les ovacions que li van dedicar van fer que la cantant es trenqués, literalment, i comencés a plorar desconsolada dalt de l’escenari.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Bogotá, gracias por darme uno de los conciertos más bonitos de mi vida! Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

“Hemos llegado al final de esta ruta. Su amistad y cariño son mi tesoro. Después de buscar y buscar, por ustedes encontré El Dorado”, va escriure la cantant després de viure el moment més colpidor, i alhora més emotiu de la seva carrera damunt els escenaris.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »