Shakira, implicada en Els Papers del Paradís

Rate this post

Shakira hauria creat una societat a Malta per gestionar els seus drets musicals sense pagar tants impostos. Així ho asseguren els Papers del Paradís, una informació que assenyala 127 dirigents polítics i públics de tot el món amb diners suposadament a paradisos fiscals.

La cantant colombiana hauria mogut els seus drets musicals el passat 2009 des d’una empresa de Luxemburg a la seva societat de Malta, on gairebé no pagaria impostos. Ella apareixeria com a l’única accionista, tot i que la seva exparella hi figurava com a director. A Malta hauria traslladat gairebé 32 milions d’euros, després d’uns progressius augments de capital. 

A més a més, una altra filtració hauria demostrat que tot i residir a Barcelona, Shakira estaria domiciliada a Les Bahames. Davant de tot això, un dels seus advocats ha comparegut per assegurar que compleixen amb tots els requisits legals per poder operar. I ha justificat la seva domiciliació a les illes del Carib recordant que Shakira té allà una propietat.

Una filtració que surt a la llum el mateix dia en què la cantant ha emès un comunicat cancel·lant els seus primers concerts per problemes mèdics. Amb tot, no comença amb bon peu la gira d’El Dorado.

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »