Shakira cancel·la l’inici de la seva gira per problemes mèdics

Rate this post

No comença amb bon peu la gira d’El Dorado, un dels treballs de més èxit al llarg de la carrera de Shakira. La cantant colombiana ha hagut de suspendre el primer concert que estava previst el 8 de novembre a la ciutat alemanya de Colònia.

El motiu? Una afectació a les cordes vocals. L’artista hauria forçat en els últims assajos i els metges li han recomanat un “descans total de la veu”. Shakira ha publicat un missatge a les seves xarxes socials on explica el succeït i demana disculpes als fans.

 

A post shared by Shakira (@shakira) on

“Als meus amics d’Alemanya,

Durant els meus últims dies intensos d’assaig, he forçat les meves cordes vocals i desafortunadament com a resultat, els meus doctors m’han ordenat un descans total de la veu que es prolongarà uns dies per evitar que es produeixi un dany major. Em trobo molt trista de no poder realitzar el primer concert de la meva gira aquest 8 de novembre a Colònia. Tenia moltes ganes de començar a Alemanya l’inici de ‘El Dorado’.

Sento moltíssim no poder realitzar aquest primer concert com estava planejat, i espero que seguint els consells mèdics pugui recuperar-me aviat per poder brindar tot el que amb tanta il·lusió he preparat. L’equip de Live Nation es troba activament treballant en trobar una nova data per poder tornar a Colònia i compartir aquest xou que tinc la sensació serà el meu millor fins ara. Ara per ara m’estaré centrant en estar plenament recuperada els propers dies i poder començar aquesta gira el proper 10 de novembre a París tan aviat tingui la llum verda dels meus metges. Moltes gràcies a tots vostès de tot cor pel suport i afecte que m’han brindat durant la preparació d’aquesta gira. Espero veure’ls a tots molt aviat! Shak”.

Una gira de concerts molt esperada pels seguidors de la colombiana. Cal recordar que és la primera des que fos mare dels seus dos fills (Milan i Sasha) i que es va arribar a plantejar la retirada en sentir pànic escènic. Finalment no va ser així i Shakira va publicar el seu nou disc que inclou èxits mundials com em Me enamoré, Chantaje o Perro fiel.

Així doncs, si tot va bé, la gira s’iniciarà el dia 10 de novembre a París. Barcelona esperarà el seu torn els dies 25 i 26 de novembre al Palau Sant Jordi.

Anar a la font
Marc Mestres

Powered by WPeMatico

Translate »