S’estavella un avió de Lion Air amb 188 passatgers a Indonèsia

Rate this post

Les autoritats d’Indonèsia van confirmar que l’avió desaparegut de la companyia local de baix cost Lion Air es va estavellar al mar de Java, amb 188 persones a bord, va indicar el director dels equips de rescat. “S’ha confirmat l’accident”, va dir Yusuf Latif, portaveu dels equips d’emergència que han iniciat un operatiu per assistir a les víctimes.

L’aeronau, un Boeing 737 amb número de vol JT 610, va desaparèixer dels radars 13 minuts després d’enlairar-se de l’aeroport de Jakarta a les 6.20 hora local (23.20 GMT de diumenge) amb destinació a Pangkal Pinang.

En aquells moments, l’aparell sobrevolava el mar de Java, va apuntar el director de l’agència nacional d’emergència, Muhammad Syaugi, durant una roda de premsa a Jakarta. L’avió tenia previst aterrar una hora després de la seva partida a l’esmentada ciutat de l’illa de Bangka.

El desembre de 2014, un avió de la filial indonèsia de la companyia AirAsia es va estavellar amb 162 persones a bord mentre realitzava el trajecte Surabaya-Singapur.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »