Serrat: “No estic a favor que hi hagi presos polítics”

Rate this post

El cantautor Joan Manuel Serrat és a punt de fer una gira d’un any per tot el món per revisar el seu àlbum Mediterráneo de 1971. Abans de marxar, el barceloní ha preparat una antologia amb tota la seva obra en català, s’anomena ‘Discografia”. Un total d’onze treballs més un disc amb les seves primeres gravacions en single i un llibre amb les lletres de tots els temes, fotografies i textos explicatius. En una entrevista a Catalunya Ràdio on ha parlat de ‘Discografia’ ha assegurat que no està a favor de que hi hagi presos polítics.

Tot i això, el cantautor ha explicat que, com ja ha dit en altres ocasions, no està d’acord “amb el plantejament que es va fer del referèndum de l’1 d’octubre” perquè, segons Serrat, “es va fer amb una llei que no es va votar ni consultar al Parlament”. El mateix opina de la llei de Transitorietat: “Aquesta llei ho és tot menys una demostració de democràcia”. 

Finalment, Serrat ha explicat que ell és crític amb el PP però que al mateix temps pensa que “la independència no és la salvació de Catalunya”. Per concloure ha sentenciat que “amb tot el meu respecte pels sobiranistes… la via unilateral és inconstitucional”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »