Sergio Ramos incendia la xarxa amb la darrera mostra d’anglès macarrònic

Que Sergio Ramos domina el joc amb els peus i una pilota més que no pas els idiomes i la llengua és de sobra conegut per tothom. Qui no recorda la felicitació de Nadal en anglès del central del Reial Madrid, l’any 2012? “Morri Christmas”, desitjava aleshores als aficionats merengues estrangers.

Un exemple de l’anglès macarrònic del futbolista que de seguida es va fer viral… i que ara ja té una segona part: la conversa amb el xef turc Nusret Gökçe, altrament conegut com Salt Bae, que és famós a internet per la seva manera de preparar els plats. Després del partit d’aquest cap de setmana amb el Celta de Vigo a Balaídos (amb victòria del Madrid per 1-3), Ramos es va trobar als passadissos el popular cuiner. L’intercanvi de paraules entre tots dos no té pèrdua. Atenció a la frase final:

salt bae meme

“I write… te escribo después”. El vídeo de l’spanglish de Sergio Ramos compta amb desenes de milers de reproduccions en poques hores i un munt de reaccions dels que critiquen el nivell d’anglès del futbolista.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: